Planten

Voor iedere plaats bij u in huis vindt u bij mij een mooie kamerplant.

Of dit nu een hal, werkkamer of woonkamer is. Daarnaast hebben wij een assortiment aan pot-, plantcombinaties en plantenarrangementen.
Heeft u een speciale wens: laat het mij dan weten, dan kan ik altijd kijken of ik de juiste plant voor u kan vinden. Ik heb een wisselend assortiment aan bloeiende en groene planten.

Plantenarrangementen
Gaaf bloembinder maakt verschillende plantenarrangementen, Ik beschik standaard over een leuk assortiment plantenarrangementen in de winkel zodat u ook even snel een arrangement mee kunt nemen. Ik kan ook voor een speciale gelegenheid of gewoon voor u zelf een arrangement samenstellen geheel naar uw eigen wens.

Hydrocultuur: (planten op kantoor of in huis)
Hydrocultuur; minimaal onderhoud, ideaal voor op kantoor. Bent u op zoek naar hydrocultuur planten in Winterswijk? U kunt dan bij Gaaf bloembinder terecht.
Hydrocultuur is een moderne en milieuvriendelijke cultuurtechniek, waarbij planten groeien op kleikorrels in plaats van potgrond. Hydrocultuur is functioneel, decoratief en eenvoudig te verzorgen en onderhouden en daarom dé oplossing voor een groene omgeving op kantoor, maar ook bij u thuis!
Meer informatie over hydrocultuur en interieurbeplanting? Neem dan contact met mij op via: info@gaafbloembinder.nl of loop even binnen in de winkel.

Ook voor mooie kamerplanten kunt u terecht bij Gaaf bloembinder! Neem nou bijvoorbeeld de Clusia Princess, “De Clusia rosea princess is ontstaan door selectie en onderscheidt zich door een kleinere bladstructuur en vertakking. Ze is bekend onder de naam ‘appelvijg’, maar heeft ook nog een andere bijnaam: Signature Tree ofwel handtekeningenboom. Je kunt namelijk tekeningen op het blad maken, die zeer lang zichtbaar blijven. In Tropische landen worden de bladeren veel beschreven; namen van geliefden worden in het blad gegraveerd of er worden tekeningen op het blad gemaakt.”

De Clusea Rosea Princess is een makkelijke plant die weinig verzorging nodig heeft. Zet de plant op een lichte plaats, in een verwarmde woonkamer van minimaal 16 °C, zorg er voor dat de aarde niet teveel uitdroogt en u heeft een prachtige groene plant waar u blij van wordt en die ook nog eens de lucht voor u zuivert! https://www.youtube.com/watch?v=BEVuhYW7DHc

Verzorging:
• De Clusia is een tropische plant en het is daarom belangrijk de grond licht vochtig te houden
• De plant heeft voldoende licht nodig maar niet te veel direct zonlicht
• minimale temperatuur: overdag 18-22 °C , ’s nachts 15 °C
• plantenvoeding is alleen nodig in de zomermaanden, de winter is een rustperiode
• om de twee jaar verpotten in een grotere pot
(let op: de Clusia valt wel onder de giftige planten, handen wassen als u in aanraking komt met het sap van de plant)
• Makkelijke plant, niet gevoelig voor ziektes.
• Luchtzuiverende plant!

RICOH IMAGING