Rouwwerk

Rouwwerk

Uw dierbaren verdienen een waardig en mooi afscheid.

Een mooi rouwbloemstuk is hier onlosmakelijk mee verbonden. Bij Gaaf Bloembinder heeft u de keuze uit een aantal rouwbloemstukken, welke u ook zelf samen kunt laten stellen. Het afscheid zelf is al moeilijk genoeg en daarom wil ik u ontzorgen door het meest geschikte en mooiste rouwboeket voor u samen te stellen, waarbij ik nauw naar uw wensen luister.

Rouwwerk laten maken

Het is erg belangrijk dat het rouwbloemstuk op de wensen van de overledene of degenen die afscheid moeten nemen aansluit. Zo heeft u de mogelijkheid om een rouwwerk op maat samen te laten stellen. Ook hebben we standaard rouwwerken, in het geval dat uw voorkeur heeft of als deze al goed aansluiten bij de wensen. Het is mogelijk om het rouwlint van het rouwbloemstuk bij Gaaf Bloembinder te laten printen. Op deze manier is het Rouwwerk op maat direct compleet. Samen maken we hierin heldere afspraken. Het rouwbloemstuk bezorgen wij op de afgesproken datum, tijd en plaats.

Rouwboeket laten maken in Winterswijk

Woont u in Winterswijk of de nabije omgeving? Dan help ik u graag met het op maat maken van een rouwboeket. Zeker bij rouwboeketten wordt er met zorg geluisterd naar uw wensen. De rouwboeketten worden met mooie en verse bloemen samengesteld. Van tevoren spreken we samen een prijs af voor het rouwbloemstuk, zodat u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Rouwbloemen bestellen

U kunt van tevoren aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van rouwwerk op maat. Dit kunt u doen door bij Gaaf Bloembinder naar binnen te lopen op het volgende adres: Meddosestraat 18, 7101 CW te Winterswijk. U kunt ook een mail sturen als u dit liever heeft.