Wij gaan “gewoon” door voor U. (o.a. buitenverkoop)

Wij gaan “gewoon” door voor U. (o.a. buitenverkoop)

Ondanks dat we de winkel i.v.m. de lockdown tijdelijk moeten sluiten gaan niet bij de pakken neerzitten, we gaan “gewoon” door voor u.

We gaan een buitenkraam inrichten voor verkoop van onze prachtige kerst – en bloemstukken. Uiteraard blijven wij mooie boeketten voor u maken,

Helaas moeten we jullie melden dat we geen bestellingen meer aan kunnen nemen voor deze en volgende week. Uiteraard hebben we nog wel kerststukken in de winkel/etalage staan wie u aan kunt wijzen, zodat we die voor u kunnen pakken en coronaproof aan u mee kunnen geven (buiten de winkel). Deze worden ook nog wel aangevuld. Alleen voor bestellingen zitten we helemaal vol. Ook zorgen we dat we iedere dag verse bloemen binnen krijgen, zodat we nog boeketten kunnen maken.

We gaan ze bij u bezorgen of u komt ze bij ons ophalen, uiteraard coronaproof (en zolang dat zo mag).

Bestel uw boeketten of kan via:

– telefonisch 06-11017436

– via de Email: info@gaafbloembinder.nl

– via whatsapp (06-11017436)

– of uiteraard online www.gaafbloembinder.nl

Wij spreken dan met u af wanneer we het bij u komen brengen of wanneer u het op kunt komen halen. Op deze website en op facebook zullen we diverse voorbeelden laten zien waar u uit kunt kiezen, uiteraard kunt u ook bellen om iets specifieks af te spreken. #samenkrijgenwecoronaondercontrole 🙏